Restaurant Chez Jacqueline

Ons Restaurant
De entree

Restaurants als Chez Jacqueline zijn tegenwoordig steeds minder te vinden. Je voelt je direct op je gemak wanneer gastvrouw Stien de Bruin je ontvangt in haar domein. Al meer dan 27 jaar blijkt het concept van Restaurant Chez Jacqueline zeer slijtvast. Mensen die ooit genoten hebben van de culinaire vaardigheden van Stien's schoonzoon Frans van Wieren blijven terugkomen.

Geschiedenis

In 1978 begon Chez Jacqueline als kleine bistro in een L-vormige ruimte; de huidige entree en de ruimte liggend achter de bar. In 1980 is het ernaast gelegen koffiehuis De Mok verdwenen en het door hen achtergelaten pand werd een onderdeel van Restaurant Chez Jacqueline. De Mok fungeerde tot die tijd als vluchthaven voor nachtbrakers als taxichauffeurs, portiers, horecapersoneel en dames van lichte zeden. Het was geopend vanaf 3 uur 's nachts tot een uur of acht 's ochtends. De betreffende vleugel heet nog steeds Mok, de gasten van vroeger zoeken hun heil inmiddels elders. De voortreffelijke kookkunsten Frans van Wieren legde een basis onder de grote groep liefhebbers.

Sfeer & interieur

Termen als Knus, intiem en romantisch schieten door je hoofd bij binnenkomst. Of je nu eerst een borrel pakt aan de bar of om de openhaard het is er ouderwets gezellig. Door de verschillende ruimtes heb je overal voldoende privacy en als je echt indruk wilt maken op je gezelschap reserveer je de bedstee; een leuk klein sfeervol verlicht hoekje.

Ons Restaurant
Het uithangbord

Keuken & kaart

De traditioneel Franse keuken verrast. Chef-kok Frans van Wieren toont aan dat door vakmanschap authentieke specialiteiten boven zichzelf uit stijgen. De seizoensgebonden gerechten worden met evenveel finesse bereid

Openingstijden

Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 17.00uur. Eventueel maandag en dinsdag voor grote groepen.

Groepen

Het is bij ons ook mogelijk om met een groep tot +/- 75 personen te borrelen, lunchen of te dineren.

Lunch

Lunch is alleen mogelijk op reservering vanaf 8 personen.

Cadeau Tip

Geef een dinerbon van Chez Jacqueline.

Betaalmogelijkheden

http://www.dinnersite.nl/website/gfx/icons/22/betaalmiddel-pin.gifhttp://www.dinnersite.nl/website/gfx/icons/22/betaalmiddel-mc.gifhttp://www.dinnersite.nl/website/gfx/icons/22/betaalmiddel-visa.gifhttp://www.dinnersite.nl/website/gfx/icons/22/betaalmiddel-amex.gif

 

Restaurant Adres:
Korte Koestraat 4
3511 RP Utrecht
Tel. 030-2311089
Email: info@chezjacqueline.nl